Wij zijn Jacco Jansen en Sytske van der Kooi en samen vormen wij JENS ontwerpers. JENS ontwerpers is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor het ontwerpen van de werk- en leefomgeving. Naar aanleiding van onze goede samenwerking aan verschillende kleine en grotere projecten in de afgelopen 6 jaar zijn wij in 2015 ons ontwerpbureau gestart. De samenwerking begon al tijdens onze studie Tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Sytske van der Kooi is afgestudeerd in de richting tuinarchitectuur, en Jacco Jansen is afgestudeerd in de richting landschapsarchitectuur. Na het HBO is Jacco een opleiding stedenbouw gaan volgen aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Met deze verschillende achtergronden vormen wij een creatief ontwerpersduo gericht op het ontwerpen van tuin, stad & landschap; op de meest uiteenlopende schaalniveaus. U kunt bij ons terecht voor zowel ontwerp, advies als uitvoerings-begeleiding.

 

Inrichting van de buitenruimte

Wij richten ons met JENS ontwerpers op het vormgeven van de buitenruimte in de breedste zin van het woord. We geven vorm aan tuin, stad & landschap, zowel privé, openbaar als semiopenbaar.

De buitenruimte vormt een belangrijk onderdeel van de werk- en leefomgeving. Onze fascinatie voor de buitenruimte is de combinatie van natuur en cultuur (de mens). De beleving van deze omgeving is voor iedere persoon anders. Onze uitdaging is om voor iedere specifieke plek en gebruiker een unieke, prettige, duurzame werk- en leefomgeving te ontwerpen.

 

Iedere plek is uniek

Iedere plek is uniek en iedere vraag is uniek, waardoor wij ieder ontwerpproces op een passende manier vormgeven. Voor ons staan de wensen van de opdrachtgever voorop. Bij het maken van het ontwerp gaan wij uit van de karakteristieken van de plek met een goede balans tussen natuur en functionaliteit. Heldere structuren, sfeer, beleving, duurzaamheid, functies en omgeving vallen samen in het ontwerp voor de specifieke plek.

 

Diverse schaalniveaus

Wij ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers; zowel particulieren als bedrijven, instellingen en gemeenten. Wij werken aan verschillende ontwerpopgaven, van groot tot klein, van ontwerp tot advies en uitvoeringsbegeleiding. Tuinontwerp, landschapsontwerp, stedelijke opgaven, belantingsplannen, detaillering, uitvoeringsvoorbereiding en -begeleiding.

 

 

 

¬© 2018 | JENS ontwerpers voor tuin, stad & landschap  |  algemene voorwaarden  |  disclaimer